Klatring og og terreng på Finnøy

Til høsten starter Finnøy Idrettslag opp et nytt tilbud for jenter og gutter 1-3 klasse. Treningene vil foregå på tirsdager 17-18. Første trening blir tirsdag 17. september, i hallen. Påmelding innen 13. september!

Klatring og terreng på Finnøy

Gutter/jenter 1- 3klasse

Til høsten starter Finnøy Idrettslag opp et nytt tilbud for jenter og gutter 1-3 klasse. Treningene vil foregå på tirsdager kl. 17-18. Første trening blir tirsdag 17. september, i hallen.

Aktivitetene gjennom året blir vekselvis klatring og hinderløype i Fleirbrukshallen, og terrengsykling på crossbanen på Fåhadlet. Inne bli utøverne vil bli delt opp i to puljer, gruppe 1 klatrer i veggen og gruppe 2 har hinderløype eller lignende. Bytter midtveis, og de som klatrer vil få tildelt nødvendig utstyr og opplæring. Syklingen blir et lavterskeltilbud hvor ungene kommer med hverdagssykkel, og forutsatt at banen blir oppgradert snarest vil første sykkeløkt foregå tirsdagen etter oppstart.

Begrenset med plasser. Påmelding via superinvite. Første mann til mølla

PÅMELDING KLATRING HER

Det vil etter hvert opprettes en gruppe på Spond med fortløpende informasjon.

Instruktørene som holder treningene er sertifisert i henhold til Norsk Klatreforbund og klatreveggeier sine krav.

Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FIL