Grieg Fotballdag 2019 er nå åpen for påmelding - Frist 25 august

Fotballskole, minicup og lokalderby mot Mastra

OPPDATERT 18.08 FULLT/UTSOLGT:

VENTELISTE - Det er fullt, men fortvil ikke. Her kan du sette ditt barn på venteliste. Da kan vi se hvor mange som er interessert, og samtidig ha mulighet til å tilby plass til andre som er interessert ved forfall.

Dere vil da bli kontaktet HVIS det blir forfall blant de 100+ som meldte seg på før dere , eller HVIS vi klarer å utvide arrangementet.

PÅMELDINGSFRIST 25 AUGUST - MAX 100 plasser - første mann til mølla!

MELD PÅ HER

HER KAN DU SE HVEM SOM ER PÅMELDT OG HVOR MANGE PLASSER SOM ER IGJEN

Lørdag den 31. August skal Finnøy Idrettslag samarbeid med Grieg Seafood arrangere den årlige fotballdagen for barn fra 1-7. klasse.

Fotballdagen varer fra kl ca 10:00- ca.17:00. Det blir grillet og servert gratis laks (fra Grieg) m/tilbehør og kiosken er åpen før og under A-lagskampen. Så her er også foreldre velkomne til et trivelig og sosialt lag på Leikvoll.

Programmet er inkludert A-lags kamp mot Mastra, og vi vil plukke ut 10-12 frivillige fra fotballdagen til å være balljenter/gutter 

Hver deltaker får også fotballutstyr (ball) sponset av Grieg Seafood, nytt av året er at vi har fått egne baller laget kun for dette arrangementet med logo fra Grieg og FIL "sydd inn" i ballen. Aktivitetene vil variere fra konkurranser/kamper til teknikkøvelser og å lære om samspill. 

Viking FK har sponset oss med spennende premier blant annet signert VIKING drakt og billetter til valgfrie Vikingkamper:) 

Hvis noen ønske å melde på yngre deltakere enn 1 klasse så registrer dem som førsteklassinger og skriv i kommentarfeltet. For at deltakere yngre enn 2013 modeller skal delta, så stilles det krav til at de er selvstendige, og kan ta i mot beskjeder. 

FORELØPIG PROGRAM:

(endringer vil sikkert forekomme)

ca 10:00 - 10:30 Registrering og utdeling av baller/vester

ca 10:30 til ca 11:45 Fotballskole med øvelser

ca 12:00 - 13:00 Lunch og lek

ca 13:00 til 14:00 Minicup med fokus på kamper.

ca 14:00 til 15:00 Selvstendig lek på dedikert plass, med voksne tilstede, pluss at dem som vil kan følge seniorlagenes oppvarming

15:00 A-lagskamp vs Mastra 

Pause A-lags kamp; Finale straffesparkkonkuranse med premier fra Viking

Pris ink. omkostninger 113,- pr deltaker. Dette inkluderer Sportslig opplegg, mat, inngang på A-lags kamp, og ball :)

 

 

 

 

 


Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FILFølg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift