Turntilbod for 4.-7.klasse.

Ingrid Michelle Landa startar turntrening for gutar og jenter 4.-7.klasse med oppstart i september. Påmelding innan 15.juli!

Turn på Finnøy

Gutter/jenter 4-7 klasse

Det blir trening i flerbrukshallen hver onsdag i trampett (liten trampoline) og tumbling (på air-track bane). Her øves det blant annet på håndstående, hjul, araber, flikk flakk og forskjellige typer saltoer. I tillegg blir det litt trening på bom. Det inngår også en del styrketrening og tøying som er elementært for å bli en god turner.

Utøverne vil bli delt opp i to puljer med forskjellige treningstider. Begrenset med plasser. Åpner også opp for påmelding for årstrinn under eller over ved tidligere erfaring innenfor turn. Påmelding på e-mail: ingmich@hotmail.com innen 15 juli (merk barnets navn og klasse). Etter påmelding vil du få tilsendt en link for registrering av medlemskap og betaling av aktivitetsavgift.

Påmelding via SMS godkjennes ikke.

Oppstart september.

Trener: Ingrid Michelle Landa