Innkalling til Årsmøte i Finnøy Idrettslag

Innkalling til Finnøy Idrettslags Årsmøte 2019

 

Med henvisning til lov for Finnøy Idrettslag, §13 (1) og (2), innkalles det herved til Årsmøte 2019 tirsdag 26. mars, klokken 20:00. Årsmøtet vil avholdes i kommunestyresalen i rådhuset på Judaberg. Det legges opp til servering av pizza og brus til deltakerne.
 
Fullstendig saksliste, inkludert sakspapirer for de relevante sakene, vil være gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før Årsmøtet, også dette i henhold til loven for Finnøy Idrettslag. Årsmøtepapirene vil bli lagt ut elektronisk på vår hjemmeside, finnoy-il.no, senest tirsdag 19. mars.
 
Dersom noen av medlemmene har forslag til saker som ønskes behandlet på Årsmøtet må disse være hovedstyret i hende senest to uker før Årsmøtet, altså senest tirsdag 12. mars. Saker bes sendt inn til filhovedstyre@gmail.com.
 
Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer har anledning til å være med på det som er idrettslagets generalforsamling, der strategien for driften av idrettslaget for 2019 og videre legges, og alle i kraft av sin stemme har en lik påvirkningskraft på hvilke veivalg som skal tas.
 
Vel møtt til Årsmøte i Finnøy Idrettslag!
 
Mvh,
 
Hovedstyret i Finnøy IL


Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FILFølg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift