Grieg Aktivitetsdag 2018

Lørdag den 3. november fra klokken 11:00 til 14:00, arrangerer Finnøy IL sammen med Grieg Seafood "GRIEG AKTIVITETSDAG" for barn i første til syvende klasse, i flerbrukshallen.

Lørdag den 3. november fra klokken 11:00 til 14:00, arrangerer Finnøy IL sammen med Grieg Seafood "GRIEG AKTIVITETSDAG" for barn i første til syvende klasse, i flerbrukshallen. Det er hovedsakelig friidrett, volleyball og håndball dagen er satt av til, men det kan også dukke opp andre aktiviteter. Alle deltakere vil få en deltakerpremie sponset av Grieg Seafood. Vær oppmerksom på at det kun er 100 plasser tilgjengelig, så her kan det lønne seg å melde seg på allerede i dag! I fjor ble det helt fullbooket før påmeldingsfristen gikk ut. 

Ta med gymklær og gymsko. og ikke minst godt humør! Alle deltakere får noe frukt og drikke i pausene.  Møt opp i flerbrukshallen kl 10:45 for registrering. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder, slik at alle skal ha det kjekt sammen med barn nærmest mulig deres egen alder. Påmeldingsavgift er kun kr. 100,-, som betales rett inn via Superinvite.

Dette blir moro!

PÅMELDING VIA SUPERINVITE HER


Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FILFølg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift