Resultatlister Griegløpet 2019

Her er resultatlistene fra årets Griegløp.

Grieg Fotballdag 2019 er nå åpen for påmelding - Frist 25 august

Fotballskole, minicup og lokalderby mot Mastra

Velkommen til Griegløpet 2019

Årets løpsfest for store og små!

Turntilbod for 4.-7.klasse.

Ingrid Michelle Landa startar turntrening for gutar og jenter 4.-7.klasse med oppstart i september. Påmelding innan 15.juli!

Ny Daglig Leder i Finnøy Idrettslag ansatt!

Ruben Hallerød Eggebø (22) er ansatt som Finnøy ILs nye daglige leder, og tar dermed over stafettpinnen fra Kristian Spanne (72).

Årmøtepapirene tilgjengelige for medlemmene

Neste tirsdag, den 26. mars er det som kjent årsmøte i Finnøy Idrettslag. Årsmøtepapirene er nå ferdigstilte, og kan finnes elektronisk under denne saken.

A-lagstrenerne signerer ettårskontrakt!

I motsetning til andre populære fotballag i røde drakter handler Finnøy Il raskt når man har en god ting gående. Suksesstrener Erik Torger Flesjå-Johansen skrev denne uken under en ettårskontrakt som FIL-trener, og har fått følge av assiterende trener Sturle Guttormsen.

Innkalling til Årsmøte i Finnøy Idrettslag

FIL trenger deg!

Bli medlem da vel! Trykk på "bli medlem" og bli med i FIL felleskapet :)

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt for møter eller andre aktivitetar. Rivinga har starta og bygging av nytt bygg startar i februar. Garderobane vil være intakt og kan brukast under byggeperioden. Straum til flomlys og varmt vatn i garderobane vil være vekke i ein kort periode under oppstart av bygginga. Me rekna med at når nissen kjem så har me nytt klubbhus.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
09.09 Hundvåg FK SG14 G2005-2 Finnøy IL SG14 2005- 2006 rullerer 12
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Her finn du lista over