Turntilbod for 4.-7.klasse.

Ingrid Michelle Landa startar turntrening for gutar og jenter 4.-7.klasse med oppstart i september. Påmelding innan 15.juli!

Ny Daglig Leder i Finnøy Idrettslag ansatt!

Ruben Hallerød Eggebø (22) er ansatt som Finnøy ILs nye daglige leder, og tar dermed over stafettpinnen fra Kristian Spanne (72).

Årmøtepapirene tilgjengelige for medlemmene

Neste tirsdag, den 26. mars er det som kjent årsmøte i Finnøy Idrettslag. Årsmøtepapirene er nå ferdigstilte, og kan finnes elektronisk under denne saken.

A-lagstrenerne signerer ettårskontrakt!

I motsetning til andre populære fotballag i røde drakter handler Finnøy Il raskt når man har en god ting gående. Suksesstrener Erik Torger Flesjå-Johansen skrev denne uken under en ettårskontrakt som FIL-trener, og har fått følge av assiterende trener Sturle Guttormsen.

Innkalling til Årsmøte i Finnøy Idrettslag

FIL trenger deg!

Bli medlem da vel! Trykk på "bli medlem" og bli med i FIL felleskapet :)

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt for møter eller andre aktivitetar. Rivinga har starta og bygging av nytt bygg startar i februar. Garderobane vil være intakt og kan brukast under byggeperioden. Straum til flomlys og varmt vatn i garderobane vil være vekke i ein kort periode under oppstart av bygginga. Me rekna med at når nissen kjem så har me nytt klubbhus.

Tomatfestivalen 2019

Tomatfestivalen er i år frå 15.08 til 18.08. Håper mange er klar til ein ny dugnad desse dagane. Det er ikkje mogeleg å arrangera Tomatfestivalen utan denne innsatsen frå Idrettslaget.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:


Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FILFølg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift